Vi vil gerne i dialog med vores publikum. Har du haft en særlig god oplevelse til en af vore koncerter? Er der noget du undrer dig over? Har du spørgsmål til musikken eller ensemblet? …skriv løs!

Abonner
Besked ved

8 Kommentarer
nyeste
ældste
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Super Koncert i Horsens, det var en vild oplevelse, tak for det!

Tak for en super dejligt og spændende oplevelse/ snuser til jeres søndag prøve i dag.

Tak for en usædvanlig smuk koncert i går i Haderslev Domkirke.

tak for en smuk oplevelse i trinitas kirke idag.
mange nye spændende toner i klangfuld udførelse-
Og Britten med bid og humor.
I er rigtig GODE.

Tusind tak for en fantastisk koncert på et fantastisk museum, Trapholt d 25. marts 2012. Det var ren nydelse at lytte til koret, og jeg håber, I kommer igen en anden gang.

Tak for en dejlig oplevelse i Symfonisk Sal den 15. dec. Der er ikke noget som Messias, der kan fremme den hyggelige julestemning (selv om værket ikke oprindeligt er tænkt som julemusik).

Vi var 40 kursister fra Askov Højskoles ugekursus Musik på Tværs til Symfoni koncert med “Italienske farver” i Symfonisk Sal 24.11. Vi var alle meget glade for vi valgte at blive til koncerten kl. 22 med GAIA. Det var en fantastisk smuk oplevelse med værker, som man måske ikke ellers lige ville få hørt. Tusind tak for en utrolig fin og helstøbt koncert.

Hej,
Tak for en super, vidunderlig og helt igennem fantastisk koncert i Sdr.markskirken i Viborg i går. I har i koret en helt fantastisk smuk klang og specielt jeres bas gruppe, fik mine små hår til at rejse sig (= ren vellyd !!!).
TAK FOR EN GOD OPLEVELSE og PØJ PØJ I ÅRHUS.